Telefonszám: +36 30 163 6363 info@omanmagyarul.com

Rólunk

Már megint egy oldal, ahol a sokéves munkatársi tapasztalatról és a helyismeretről halandzsáznak, holott ez ugye az alap, ha ilyen céget csinálsz... „– mondta egy kedves barátom, amikor meglátta az első „Rólunk” leírásban szereplő mondatokat.
Ezért úgy döntöttem, ez a dolog kimarad, és egyből a lényegre térek:

Az Omán Magyarul munkatársai és idegenvezetői szeretnék, ha utazása velünk örök élmény maradna. Az utazás tervezésétől a hazaérkezésig segítjük Önöket magyar nyelven már több, mint 20 éves tapasztalattal.

Egyediségünk abban rejlik, hogy programjaink már 2 főtől bármely választott napon indulnak, így nem Ön alkalmazkodik hozzánk, hanem mi igazodunk az Ön igényeihez és programjaihoz. Legyen szó gyermekkel érkező családokról, baráti társaságokról, nászutasokról, turista vagy céges csoportokról, programjainkat a különböző igényekre szabva, rugalmasan alakítjuk, hiszen tudjuk, hogy más kikapcsolódást keres egy kisgyermekes család és megint mást egy nászutas pár. Választhat csoportos vagy privát városnézéseink közül, melyek magyar idegenvezetéssel történnek, így idegen nyelvet nem beszélő utasaink is otthonosan érezhetik magukat Ománban.

Munkatársaim és jómagam mindennap aktívan azért dolgozunk, hogy a nevünk garancia legyen a minőségi és gyors ügyintézésre, a méltányos árra és a személyre szabott, egyedi szolgáltatásokra.
Ugyan a programszervezésnek nem feltétele, hogy a repülőjegy és szálloda foglalása nálunk történjen, örömmel segítünk ebben is.

Tekintse meg legnépszerűbb program- és városnézés ajánlatainkat, szervezett útjainkat, kérdezzen tőlünk bármit a hellyel és látnivalóival kapcsolatban és legyen vendégünk amikor ideje és kedve engedi.

Ománban otthon vagyunk!

Szeretettel várjuk:

Hankó Ágnes
Tulajdonos és az Omán Magyarul csapata

Elérhetőségünk:
info@omanmagyarul.com
+36 30 163 6363