Telefonszám: +36 30 163 6363 info@omanmagyarul.com

Beutazási feltételek

tájékozódjon mielőtt útnak indul!

2021. szeptember 1-től újra lehet turista vízumot vagy belépési engedélyt igényelni Ománba!

Beutazási feltételek:
- 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt (lehetőség van érkezéskor a repülőtéren is tesztelni, azonban ez esetben az eredmény megküldéséig, illetve, ha az eredmény pozitív, 10 napra karanténba kell vonulni)

- Az utazást megelőzően az utasnak kötelező regisztrálnia a Tarassud+ elnevezésű mobil alkalmazásban, feltöltenie a QR-kóddal ellátott oltási igazolását, valamint a PCR-teszt eredményét. (Amennyiben a belépési ponton végezteti el a PCR-tesztet, úgy a Tarassud+ alkalmazásban történő regisztráció során köteles befizetni a teszt díját)

- A 2021. szeptember 1-én megnyíló ománi és egyesült arab emírségi szárazföldi határon történő belépéshez előzetes, negatív PCR-teszttel kell rendelkezni (a szárazföldi határátkeléskor a teszt elvégeztetése nem lehetséges).

- A beutazáshoz kötelező rendelkezni az ománi egészségügyi hatóság által elismert COVID-19 elleni teljeskörű átoltottsággal (Pfizer-BioNTech, Moderna, Oxford-AstraZeneca, AstraZeneca-Covishield, Johnson&Johnson, Sputnik V, Sinopharm, Sinovac).