Telefonszám: +36 30 163 6363 info@omanmagyarul.com

Muscat és környékének felfedezése

Foglaljon most

Tartalom

Ár

Felnőtt
USD 200
Gyermek
USD 120
Ajánlatkérés

Tudnivalók

Helyszín: Indulás: Időtartam: Transzfer: Nehézség: Nyelv:
Privát túra: Ruházat:
Muscatból
Előzetesen egyeztetve
8 óras
Ár tartalmazza
Könnyű
Angol / Magyar
+30 USD per fő felár Kényelmes*
*A Nagy Mecsetbe való belépéshez hosszú ujjú felső és hosszú nadrág/ szoknya szükséges, valamint a hölgyeknek fejkendő viselete kötelező, a fehér színű ruhák kerülendők.
Nagy Mecset meglátogatása
Látogatás a tengerparti kisváros, Barka halpiacára (ajándékvásárlási lehetőség)
Nakhal Erőd megtekintése
Muscat főbb nevezetességeinek megismerése (fotózási megállóhelyek):
Operaház, Shatti Beach, Parlament, Szultán Palota Séta a Mutrah-i kikőtő és bazár városrészben (ajándékvásárlási lehetőség-végállomás)
Részletek: Azoknak javasoljuk ezt a programot, akik rövid időt töltenek Ománban, vagy a többi napon más jellegű látnivalókat szeretnének felkeresni, esetleg a csodálatos panorámájú hegyekben vagy a tengerparton pihennek.
Első állomásunk a Nagy Mecset, majd útban Nakhal felé megállunk a tengerparti kisváros - Barka halpiacán, ahol ha szerencsénk van láthatjuk, ahogy a helyi vásárlók licitálnak a frissen kifogott halakra. A Nakhal Erőd az egyik leglátványosabb ománi erőd a 17. századból. Az ebédet Muscat egyik kiváló éttermében fogyasztjuk el (az ár tartalmazza), majd délután ellátogatunk a város főbb nevezetességeihez: Operaház, Shatti Beach, Parlament, Al Alam Palota, programunk utolsó állomása a Mutrah-i kikőtő és bazár.